Bejelentéskitti-konyhaja
Az igazi ízek

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Kedves Látogatók!
A receptek nem sajátok, webről, könyvekből,gyűjteményekből, családi kézzel írott füzetekből származnak!A képek illusztrációk,szemléltető jellegűek, nem saját képek, egyes weboldalakról, mint pl.:
http://gabojszakonyhaja.blogspot.com/2007/10/vkf-ix-belssges-hangulatban-utols.html,
http://zamatesillat.blogspot.com/2010/08/ami-nem-hianyozhat-trifle-most-erdei.html
származnak!
Ha ezzel valakit megsértek, legyen szives közölje!
Szives megértésüket köszönöm!


22 éve láttam meg a Napot Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Kisvárdán.A lényegtelen dolgokat kihagynám és folytatom azzal,hogy amint egy picit cseperedtem sokat bíztak rá a nagyszüleimre. Köszönöm a mai tudásomat, a türelmet, és a kitartást nagymamámnak, és köszönöm apukámnak,hogy azt az ehetetlen leveskezdeményt szépen belapátolta. Hálás vagyok drága nagypapámnak,akitől az első nyújtófámat kaptam,amit a mai napig használok,ha nem férek el piciny panellakásunk forgatagában.
Imádok főzni és sütni, bár ahogy az lenni szokott nem mindig sikerül tökéletesen. Ma már a segítséget is másnak köszönhetem: a páromnak,aki a finom ételekért cserébe sokszor elvégzi a főzés legutálatosabb folyamatát: a mosogatást!
Köszönöm!

Várom a véleményeket,kérdéseket, recepteket ide az oldalra vagy a kittymazsola@vipmail.hu e-mail címre.

Ha az oldal tetszett nézz vissza később is. A frissítése folyamatos, heti rendszerességgel történik jobbnál jobb receptekkel.


Köszönöm, hogy benéztél :)


Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Hegyi Enikő [ 2011-10-27 11:51 ]

Malessesia furfur gomba/ sarjadzó gomba ellenes fülcseppet, hogyan tudok készíteni. A kutyámat érinti a betegség, de sajnos nem igazán hatnak a patikai szerek. Köszönöm:
Nagyon tetszik az oldalad.Gabojsza [ 2011-07-01 08:06 ]

Honlapján, http://kitti-konyhaja.5mp.eu/web.php?a=kitti-konyhaja&o=GWG0VQlYgH
a képgalériában szereplő fotó gasztroblogomról származik, http://gabojszakonyhaja.blogspot.com/2007/10/vkf-ix-belssges-hangulatban-utols.html azt írásos engedélyem nélkül, jogtalanul tulajdonította el, forrását linkkel nem tüntette fel, sajátjaként prezentálta.

Amint azt a blogomon is érthető módon és látható helyen feltüntettem, írásos engedélyem szükséges a fotóim és írásaim közléséhez, ennek hiányában nem járulok hozzá a megjelenéshez semmilyen formában.

Felhívom figyelmét, hogy a blogokban közzétett fotók, receptek és egyéb írások szerzői védelem alá eső szellemi termékek, melyek engedély nélküli felhasználását, sokszorosítását és terjesztését a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. tiltja. Jogainak megsértése esetén a szerző a jogsértővel szemben polgári jogi igényt támaszthat, a fenti törvény, valamint a Ptk 86-87 §-aiban foglaltak szerint, a bűncselekmény pedig 2 évig terjedő szabadságvesztéssel súlytható.
Felszólítom, hogy a fotót azonnal törölje oldaláról, vagy jelölje annak forrását, linkkel!Németh Lilian [ 2011-06-25 00:35 ]

Kedves Kitty!
Az oldaladon megtalálható a triffle receptem fotója, amihez nem kérted az engedélyem.
http://zamatesillat.blogspot.com/2010/08/ami-nem-hianyozhat-trifle-most-erdei.html
Ez szellemi terméknek minősül, ennélfogva jogilag védett, eltulajdonítása lopás. Amennyiben nem tudtál erről, most már tudod...
Légyszíves, távolíts el a blogodról ezt és ami más bloggerektől származik!
Egyébként csak abban az esetben közölhetnél idegen recepteket, amennyiben a forrását belinkeled.
Üdv:
Lilian / Trinityzsófi és laura [ 2011-01-28 12:54 ]

Szia Kitti!
Nagyon tettszik nekünk ez a név,hogy
Kitti konyhája!
Nagyon tettszik a szöveg is!
:)Marcsi [ 2011-01-28 09:05 ]

FINI FASÍRT:
A darált húst összekeverjük sóval,borssal,fokhagymával,pici piros paprikával 1 nyers tojással,zsemlemorzsával.A tepsit kiolajozzuk és elsimítjuk benne a masszát. Ezután egy nagy tejfölt összekeverünk 20dkg reszelt trappista sajttal,rákenjük a fasírtra,erre 3-4 főtt tojást reszelünk. A tetejére trappista sajtot reszelünk,aztán 3 tojást felverünk és ezzel meglocsoljuk az egészet. Megsütjük.
Jó étvágyat!


Hírek
Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelemre és a frissítésekről értesítést kapsz! Feliratkozni és leiratkozni: kittymazsola@vipmail.hu

tovább >>


Látogatók receptjei

Szeretettel várom a látogatók receptjeit,hogy az ország minden részéről finomabbnál finomabb recepteket gyűjtsünk össze egy csokorba,ezzel segítve a háziasszonyok mindennapjait. A receptek szavazáson vesznek részt. A nyertes ételt elkészítem és fényképekkel feltöltöm! A recepteket várom a :kittymazsola@vipmail.hu e-mail címre!

tovább >>


Látogatók receptjei

Szeretettel várom a látogatók receptjeit,hogy az ország minden részéről finomabbnál finomabb recepteket gyűjtsünk össze egy csokorba,ezzel segítve a háziasszonyok mindennapjait. A receptek szavazáson vesznek részt. A nyertes ételt elkészítem és fényképekkel feltöltöm! A recepteket várom a :kittymazsola@vipmail.hu e-mail címre!

tovább >>SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!